METALLBEARBETNING

METALLBEARBETNING

Tillverkning av stansade, bockade och svetsade metallprodukter har i kombination med formsprutade plastprodukter visat sig vara ett bra koncept.

Våra kunder får en leverantör med stort kunnande och lång erfarenhet. Vår mekaniska ringklocka för ytterdörrar som har producerats i över 50 år är ett bevis på att hög kvalitet lönar sig.

 

KABLAGETILLVERKNING - Batteriförbindningar

På vår metallavdelning arbetar vi även med special-kablage och batteriförbindningar, som vi sedan gjuter in i plast . Vi tar även uppdrag med enbart klipp och skal av kabel, vår helautomatiserade produktionslinje gör att priserna blir konkurrenskraftigt.

 

 

En bra kombination

A-plast AB förvärvade i Feb 2012 Älghults Industridetaljer AB.

Älghults Industridetaljer AB är en mekanisk industri som tillverkar möblemang till olika offentliga miljöer. Bland annat tillverkar vi sittbänkar och inredning till omklädningsrum, hörsalar, kapphyllor, hatthyllor, skohyllor, vallaställ, bordsunderreden samt stativ och stålkonstruktioner till möbler och inredningar.

Vi sätter färg på dina produkter.

Pulverlackering i små och stora volymer.  Vi har en helautomatisk linje där vi klarar detaljer upp två meter i diameter. Sen har vi manuellboxar där vi hantera mer komplexa produkter eller detaljer i mindre volymer.