Välkommen till A-WIP AB

A-WIP söker personal


industriarbetare till vår helautomatiserade produktion av globala produkter i plast och aluminium.

 

Om jobbet

Vi söker dig som trivs med ett självständigt och ansvarsfullt arbete där du har möjlighet att använda din kreativitet och initiativförmåga. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga och med din lyhördhet har du lätt för att skapa och bibehålla relationer.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en viktig del i vår produktion där varje process är en viktig kugge för att erhålla den kontinuitet som krävs för att nå våra lönsamhetsmål.

Med stort driv och ansvarskänsla för laget och kundleveransen bör du även intresserad av teknik och kundnytta samtidigt som du kan balansera insatsen till aktuella förutsättningar som till exempel tidplan och kvalitetskrav.

Dina kvalifikationer

• Gärna relevant arbetslivserfarenhet

• Utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

• Som person är du självständig, driven och gärna initiativrik lagspelare

 

Teknikerna ser vi gärna att de har erfarenhet och/eller utbildning inom automation med robotar och CNC-maskiner. PLC-vana är meriterande.

  

Vi erbjuder

Hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att skapa just den arbetsplats som du vill ha. Du kommer att få arbeta med mycket kompetenta kollegor både inom den egna enheten och inom andra delar av koncernen. Möjligheterna till egen utveckling är stora både inom din egen enhet och i företaget i stort.

 

Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet. Vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Eftersom vi tror att du presterar bättre om du har ett roligt liv, får du som anställd hos A-WIP möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och utvecklas i ditt yrke. Vårt arbete med mångfald är också ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden!

  

Om oss

A-WIP AB är ett nystartat företag i Fröseke och bildades i mars 2020. Initiativet kom från grundarna, tillika hälftenägarna, A-Plast Gruppen (Alstermo/Älghult) och WIP Industries (Åseda). Och därifrån kommer även namnet då ”A” står för A-plast och ”WIP” för WIP-gruppen. Bolaget har redan ett avtal med en kund som löper över 7 år och planen är att under 2022 nå tänkt maxkapacitet. Totalt är vi ca 270 anställda i vår företagsgrupp.

 

Varmt välkommen

med din ansökan, gärna innehållande både CV och personligt brev.

Skicka den till robert.strom@a-wip.se redan idag, då urval sker löpande

Skicka ansökan


Bifoga CV & personligt brev