Barnsäkerhet Bygg/möbler Industri El/Telekom Väg Medicin Fordon Infrastruktur Vatten/Vvs
Branscher

Barnsäkerhet


Med hjälp av våra produkter hålls svenska hem säkra. Vi har tillverkat egna produkter under varumärket A-safety i 25 år och har ett sortiment med 40 olika produkter. Produkterna säljs även under privat label. 

Det gör oss till Skandinaviens ledande tillverkare av barnsäkerhetsprodukter.

Privat label. 

Vill ni ha ett eget barnsäkerhetsprogram är private label en bra lösning. Vi kan marknaden, lagar/regler, produktion, kvalitet/prissättning, emballage. Vi erbjuder dokumentation, produkttexter, lagerhållning mot avrop och säkra leveranser.

  • Lagerhållning, med snabba leveranser
  • 80% av marknaden i Norden

Om oss

Miljö & kvalitet


Idag är systematiskt miljö- och kvalitetsarbete en självklarhet samt förutsättning för att kunna bedriva produktion inom plastindustrin. Vi har varit ISO certifierade sedan mitten av 90-talet och det är en resa som aldrig tar slut. Resan är att bli bättre, att bli snabbare och att minska vår påverkan på vår planet. Det är ett arbete som aldrig tar slut. Mer miljövänliga material utvecklas i hög takt. Vi ska inte bara följa trenderna utan vi ska fortsätta att ta ett stort ansvar där vi är med och leder plastbranschen in i nya tider.

Vill du prata ständiga förbättringar? Kontakta gärna mig. Alexander Blad, VD och ägare.

 

Om oss

PPAP


Många av våra kunder inom exempelvis industri, medicin och fordon arbetar idag med PPAP. Vi arbetar idag med PPAP level 3 i majoriteten av våra projekt. Du har också möjlighet att begära delar av en fullständig PPAP som tex FMEA, PSW, MSA. Kontakta oss för att begära ut mer uppgifter.