Formsprutning Extrudering
Tillverkning
Tillverkning

Fokus på engagemang och snabbhet


Vi på A-plast är nyfikna och snabba! 

Själva eller tillsammans med våra kunder utvecklar vi miljövänliga, prisvärda och högkvalitativa produkter.

I vår verkstad jobbar våra ingenjörer, utbildade verktygsmakare och reparatörer med att snabbt ta fram prototyper samt att utföra justeringar, service och reparationer.

Vi har hållit på med extrudering och formsprutning i snart 30 år. Vi vet hur vi tacklar en produkts utmaningar och har väl upparbetade kanaler gällande material och verktyg

Om oss

Kvalitet och miljö


Vi på A-Plast strävar efter att vara en del av ett hållbart samhälle. All el vi köper in kommer från förnyelsebara energikällor som sol, vind och vatten. Vi jobbar endast med miljöcertifierade åkerier.

I vår produktion satsar vi på att öka andelen återvunnet material. Vi förebygger föroreningar i vår produktion och alla medarbetare är medvetna om de högt uppsatta miljömål vi har. Vi är ISO 14 001-certifierade.

Kunder ska känna trygghet och förtroende för A-Plast. Samtliga anställda hos A-Plast bidrar med gediget kvalitetstänk och vi håller vad vi lovar. 

 

Vi extruderar rör från 6mm till 250mm

Extrudering av rör


Vi har idag 22 linjer för extrudering av rör och profiler.

I Alstermofabriken är vi profilexperter!

Komplexa profiler är vår specialitet och vi har lösningar som gör oss unika på marknaden. Vi kan fräsa, stansa, klippa, printa, och applicera tejp. Allt detta kan ske direkt i linje! 

Läs mer här.