Vår ambition Uppförandekod Miljö Kvalitet Ägare Sponsring/CSR
Om oss

Med passion för plast


Vi på A-Plast är stolta tillverkare av produkter i plast. Vi är en snabb leverantör, en tillförlitlig beställare och en ansvarstagande arbetsgivare med engagerad personal.

Våra fabriker i Älghult, Alstermo och Fröseke i Småland har en total fabriksyta på 20 000 kvadratmeter. Våra plastprodukter tillverkas antingen genom formsprutning eller extrudering. Vi har 22 st extruderingslinjer och 15 st formsprutor.

A-Plast Gruppen omsätter cirka 130 miljoner kronor, har 60 anställda och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi grundades 1992 och har tre systerbolag: A-Extrusion AB, A-Material AB och A-WIP AB (50%). Samtliga ägs och drivs av Alexander Blad.

oms2 2

Om oss

Miljö & kvalitet


Idag är systematiskt miljö- och kvalitets arbete en självklarhet samt förutsättning för att kunna bedriva produktion inom plastindustrin. Vi har varit ISO certifierade sedan mitten av 90-talet. En resa som aldrig tar slut är att bli bättre, att bli snabbare och att minska vår påverkan på vår planet. Resan är ett arbete som aldrig tar slut. Material som är mer miljövänliga utvecklas i hög takt.

Vi ska inte bara följa trenderna utan vi ska fortsätta att ta ett stort ansvar där vi är med och leder plastbranschen in i nya tider. Vill du prata ständiga förbättringar? Kontakta gärna mig!

Alexander Blad, VD och ägare.

Om oss

PPAP


Många av våra kunder inom exempelvis industri, medicin och fordon arbetar idag med PPAP.

Vi arbetar idag med PPAP level 3 i majoriteten av våra projekt. Du har också möjlighet att begära delar av en fullständig PPAP, som tex FMEA, PSW, MSA. Kontakta oss för att begära ut mer uppgifter.

childsaftey A Safety 1