5 nya tjänster! Älghult, Alstermo och Fröseke

Vi söker ställare till våra Extruderings verksamheter.


Hos blir du alltid varmt omhändertagen och vi erbjuder dig att arbeta i är ett modernt och nytänkande företag. Som anställd inom A-Plast Gruppen har du möjlighet att vara en viktig del av företagets fortsatta expansion. Företaget har byggts upp av nytänkande idéer och kreativt tänkande, där snabbhet och flexibilitet genomsyra allt vi gör och tänker. Idag är vi 112 anställda med en omsättning runt 300 miljoner SEK.

Vi söker ställare till våra Extruderings verksamheter, både i Älghult, Alstermo och Fröseke

Vad gör du på jobbet?

  • Ansvara för att ställa våra maskiner, starta upp produktion och kontrollera kvalitén.
  • Ställarna är navet i produktionen och i fabriken
  • Arbete med stor variation och egna beslut. Att bli en duktig extruderare kräver både kunskap och intresse, det är ett riktigt hantverk.
  • Vissa mindre maskinlinjer ställer man ensam och större linjer är man ett team på tre personer.

trummor 1

Vem är du?
Du är en grym team-player som älskar att lära dig nya saker och utvecklas. Som person tycker du är viktigt att kul på jobbet och bidra med positiv energi! För rollen behöver du vara lite analytisk, att vara noggrann och känna ansvarstagande är viktiga egenskaper. Du är intresserad och gillar att vara en problemlösare! Du förstår att vi som företag måste bli lite bättre för varje dag, vi är duktiga på att utmana traditionella arbetssätt och är inte rädda för testa nya saker!  

Utbildning sker i enligt fadder principen, där då för lära dig jobbet från grunden tillsammans med din mentor.

Vi ställer höga krav på att du hantera svenska i både tal och skrift, dokumenterad industrierfarenhet är meriterande, givetvis ifall du också har arbetat med polymera material. 

Alla tjänster är heltid.

Tvåskift och nattjänster.

tryckrorsystem 1 scaled e1700128987775

Välkommen med din ansökan

 

Skicka ansökan


Bifoga CV & personligt brev